De Bios Urn™ is composteerbaar. Dat betekent dat binnen een jaar de Bios Urn volledig is afgebroken als hij begraven is. Er is lijm, noch kleurstoffen gebruikt in de vervaardiging van de Bios Urn™, die bestaat uit een mengsel van kokosvezels, cellulose en verdichte turf. De Bios Urn™ is het enige product dat BiosUrna verkoopt.

Maar dat is niet genoeg:

Verpakking

De Bios Urnen™ worden naar de verkooppunten verzonden in op maat gemaakte dozen, zodat er geen extra opvulmateriaal nodig is. De dozen zijn gemaakt van gerecycled karton.

Logistiek

De verzending van de bestellingen van Bios Urnen geschiedt door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Die afstand is er doordat zij lijden aan een vorm van autisme. Met het verrichten van deze werkzaamheden is voor een aantal van hen een zinvolle dagbesteding gevonden. Wij werken hierin samen met het bedrijf WerkWent.

Dierenwelzijn

dierenlot

Onze bijdrage aan het dierenwelzijn is een donatie aan de Stichting Dierenlot. Voor elke 10 verkochte urnen doneren wij € 5 aan Dierenlot.

Wilt u meer weten over en wellicht bijdragen aan deze goed werkende organisatie, klik dan op het log hiernaast.

Stichting de paardenkamp Soest

Stichting de Paardenkamp Soest
Deze stichting is één van de toonaangevende rusthuizen voor paarden van 20+ jaren. Wij zijn donatuer van deze mooie stichting


Adres: Birkstraat 96, 3768 HL Soest

Tuesday the 23rd - - Bios Urnen voor mensen